Ik heet ‘Ay-Lan’. Ik schrijf bewust ik heet. Met de reden dat ik veel meer als mens omvat dan mijn naam. Ik ben net als jij een mens. En streef er na een ander gelijkwaardig te behandelen, als mijn gelijke. Wanneer ik met mijn hart werk dan deel ik mijn kennis en kunde waar ik mij voor geïnteresseerd heb vanwege mijn eigen achtergrond, verleden en interesses. Als mens heb ik mijn eigen problemen fysiek en psychisch gekend en heb door hulp van anderen of professionals een transformatieproces doorlopen doordat, problemen een plek in mijn leven hebben gekregen door erkenning, herkenning, verwerking en acceptatie. Ik kan anderen begeleiden in mijn werk tot waar ik zelf ‘uitgewerkt’ ben. Ik ben hier transparant en professioneel in om je op die momenten zo mogelijk door te verwijzen naar een collega of naar een ander instituut.

Ik ben afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener.

Tijdens deze studie heb ik werkervaring opgedaan als groepsbegeleider van uit huis geplaatste kinderen, asielzoekers, en harddrugsverslaafden. Daarnaast was ik voor een paar uur per week pedagogisch medewerker bij de kinderthuiszorg. In deze studie heb ik mij gespecialiseerd op internationaal vlak binnen Europa. Op gezinsbegeleiding, multiculturele hulpverlening, hulpverlenen op gemeentelijk niveau en schoolmaatschappelijk werk.

Voordat ik afstudeerde heb ik bij overheidsbedrijven gewerkt waar ik werkte met artikel 1 van de Grondwet en de Wet gelijke behandeling. En met het strafrecht.

Nadat ik afgestudeerd ben heb ik mij gespecialiseerd in :

Een opleiding om als begeleider van familie- en organisatieopstellingen te werken.
En heb ik een vierjarige opleiding doorlopen om mijn eigen intuïtieve ervaringen beter te begrijpen. En manieren aangeleerd dat ik met die intuïtieve ervaringen mezelf kan helpen en anderen hierin kan begeleiden.

Vanuit de visie dat de reguliere zorg en de alternatieve zorg elkaar kunnen ondersteunen of elkaar kunnen bekrachtigen in het voordeel van de mens bij het werken aan een probleem is Connectbodyandsoul ontstaan. Ook werk ik als yogadocent op individueel niveau. Om de verbinding met jezelf, je lichaam of de verbindingen in gezinnen, in de groep op bijvoorbeeld scholen op een speelse wijze bewust te worden. Wil je hierover meer lezen bezoek dan mijn website: www.yogavoorjoga.nl