Ieder mens beschikt over intuïtieve vermogens en zelfhelende vermogens.
Intuïtieve vermogens komen in je lichaam binnen via je zintuigen.
Ieder mens beschikt over fysieke ogen. En het punt wat tussen je ogen ligt 'ook wel derde oog' genoemd. In de metafysica wordt dit het zesde chakra genoemd. Mensen met een zesde zintuig hebben dit energiepunt ontwikkelt en nemen waar met dit zintuig. Ieder mens beschikt tot deze mogelijkheid. Het gaat er om in welke mate een mens zich hiervan bewust is en hier ervaringen in op heeft gedaan. Als je bijvoorbeeld droomt is dit energiepunt ook actief.

Wanneer je in contact bent met een ander mens. Resoneer je met de ander. Hier is geen ontkomen aan. Je kan in de ander alleen dingen herkennen als je deze van jezelf herkent, bewust of onbewust. Een eenvoudig voorbeeld hiervan is dat wanneer ik een ander lelijk vind reageren. Dat ik dit in feite van mezelf herken. Zo is elk thema in meer of minder mate aanwezig in jezelf. Een dieper en complex liggend thema zoals dat ik iemand veroordeel omdat hij/zij slachtoffers heeft gemaakt dan herken ik mezelf daar in meer of mindere mate ook in. Als dader, slachtoffer of getuige/redder. Deze drie rollen zijn aanwezig in elk mens. Naar een ander wijzen is vaak makkelijk en hiermee ontloop jij je eigen verantwoordelijkheid. Naar jezelf kijken en jezelf erkennen met je leuke en minder leuke kanten helpt de relatie met anderen. Een betere wereld begint daarom bij jezelf.

Als ik read. Vertaald is dit 'een ander lees' dan maak ik mezelf neutraal en stem ik mij neutraal af op de ander. Zo kan ik makkelijker onderscheiden of een bepaalde gevoelservaring bij mij hoort of bij de ander hoort. Een onderbuik gevoel ervaren bij een ander die je toevallig ontmoet of voelen dat de ander hoofd- / buikpijn heeft bij iemand die je toevallig ontmoet is een onbewuste vorm van reading.

Je kan in de volgende voorbeeld situaties kiezen voor een reading:

  • wanneer je een vraag hebt over jezelf
  • een inzicht wil hebben over een thema in jezelf
  • een specifieke vraag hebt over een chakra
  • een vraag hebt over vorige levens
  • een vraag hebt in de relationele sfeer.
  • Of een zelf ingebrachte vraag die hier niet genoemd staat.

Ik gebruik reading niet om voorspellingen in de toekomst uit te spreken. Een reading is een persoonlijke momentopname.

Voor een reading neem ik vaak een uur. De eerste tien minuten zijn om kennis te maken en voor jouw om bespreekbaar te maken waar je een reading op wenst. Dan stem ik mezelf af op jou en de vraag die je inbrengt. Vervolgens ontvang je een reading van ruim veertig minuten. Daarna sluiten we het af door een kort gesprek met een kopje thee of een glaasje water.

Vast tarief voor 60 minuten is 50 euro

Wanneer er in de werkwijze een aantal gesprekken vastgelegd worden na inschatting van een te behalen doel kan er overlegd worden de kosten per gesprek hierop aan te passen.
Voor de achterliggende reden kunt u de algemene voorwaarden lezen onder het knopje ‘ communicatiemethoden en werkwijze ‘ op de hoofdpagina van mijn website.

Wil je meer weten over het principe van de Connect Body and Soul doe het aan jezelf kado kaart? Klik dit dan aan bij ‘communicatiemethoden en werkwijze’ op de hoofdpagina van mijn website.