Iedere edelsteen heeft net als een mens zijn of haar unieke eigenschappen. Er zijn edelstenen die een rustgevend, kalmerend, verwarmend, verkwikkend of een helende werking hebben. Andere edelstenen hebben reinigende eigenschappen en worden gebruikt in ruimten waar veel mensen aanwezig zijn. Dat dit zo werkt ligt volgens mij aan de trillingen die in de stenen opgeslagen liggen. Trillingen kan je ook vertalen als lichtstralen die in de edelstenen liggen opgeslagen. En die trillingen geven straling of energie af. Net als een mens een energieveld om zich heen heeft, hebben edelstenen dit ook. Edelstenen bevinden zich in de diepte van de aarde. Het zijn eigenlijk de schatten van moeder Aarde. Edelstenen hebben daarom hun waarde en bijzonderheid.

Ik gebruik diverse manieren van edelstenen leggingen. Afhankelijk van je vraag of klachten die je ervaart. Met een edelstenen legging balanceer je de natuurlijke balans in je lichaam en je energieveld. Simpel uitgelegd resoneren de energievelden van de edelstenen met die van jouw lichaam. Daardoor komen bepaalde gebieden in je energieveld en van je lichaam weer terug in de natuurlijke balans.

Lichaam, geest en ziel in harmonie legging:

Dit is een legging welke lichaam, geest en ziel in harmonie brengt. Per legging duurt dit 15 minuten. Totaal is dit 45 minuten.

Met het voor- en na gesprek duurt dit 1,5 uur. En kost 45 euro.

Ik vind het zelf telkens weer een bijzondere ervaring als ik zelf een edelstenen legging onderga. En blijf verast door de reacties die het geeft bij de mensen die er sceptisch tegenover staan.

Werkwijze:
Je maakt een afspraak voor een edelstenen legging. De totale duur van de afspraak is 30 minuten. Tijdens de edelstenen legging lig je. Vooraf hebben we een kort gesprek en kies ik een edelstenen legging voor je uit die het meest aansluit bij je klachten of je vraag. De edelstenen legging duurt ongeveer 15 minuten. Daarna is er ruimte om je ervaringen te delen en drinken we een glas water of een kopje thee.

{unitegallery stenenlegging}