Elk mens, kind of volwassen, beschikt over intuïtieve vermogens. Intuïtieve vermogens kunnen bijvoorbeeld tot uiting komen via dromen als je slaapt of dagdromen, algemeen buikgevoel of het welbekende onderbuik gevoel, voorspellende beelden in dromen of visioenen, het zien of voelen van energieën, gedaanten of stemmen welke niet door iedereen waargenomen worden. Of anders samengevat een bepaalde gevoeligheid welke niet gauw erkent worden in de huidige maatschappij. Veel mensen hebben een oordeel over intuïtieve vermogens. Het wordt vaak uitgelegd als spiritueel, zweverig, gek of abnormaal.
Mensen in het Westen van de wereld leven ten opzichte van het Oosten van de wereld in een materiële samenleving. Juist die mensen hebben over het algemeen een houding ten opzichte van intuïtieve vermogens: “Eerst zien dan geloven”. Of spiritualiteit wordt verward met religie.
Voor mij gaat het omgaan met intuïtieve vermogens over bewustzijn wie jij bent als mens. Mens zijn is meer als je kan waarnemen met je fysieke ogen. En om je intuïtieve vermogens voelend te ervaren is het nodig je fysieke ogen te sluiten en de kijkrichting naar binnen te richten. Je gevoelswereld.

Je kan bijvoorbeeld in de volgende situaties beginnen meer bewust te raken van je intuïtieve vermogens:

  • Je voelt je onprettig in je vel
  • Je hebt een gevoel van onveiligheid
  • Je leeft met angsten
  • Je ervaart moeite met communiceren of spreken voor een groep
  • Je doet eerder wat anderen willen als wat jijzelf wilt
  • Je hebt moeite met relaties aangaan of deze te onderhouden
  • Je komt in situaties waar het lijkt alsof je er geen controle over hebt
  • Je ziet of hoort dingen waarvan je denkt dat je psychisch niet in orde bent
  • Je hebt moeite met jezelf te accepteren.

Werkwijze:
Je meldt je aan voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek maken wij kennis en is er ruimte om je behoeften en verwachtingen te vertellen. Waarop ik de ruimte neem om aan te geven of ik daar aan kan voldoen om je verder op weg te helpen. Vervolgens bespreken wij samen een werkwijze. Bekijk de algemene voorwaarden onder het knopje ‘ communicatiemethoden en werkwijze ‘ op de hoofdpagina van mijn website.

Duur van het kennismakingsgesprek 30 minuten
Duur van een gesprek nadat de werkwijze vastgelegd is 60 minuten
Vast tarief voor 60 minuten is 50 euro

Wanneer er in de werkwijze een aantal gesprekken vastgelegd worden na inschatting van een te behalen doel kan er overlegd worden de kosten per gesprek hierop aan te passen.
Voor de achterliggende reden kunt u de algemene voorwaarden lezen onder het knopje ‘ communicatiemethoden en werkwijze ‘ op de hoofdpagina van mijn website.
Wil je meer weten over het principe van de Connect Body and Soul doe het aan jezelf kado kaart? Klik dit dan aan bij ‘communicatiemethoden en werkwijze’ op de hoofdpagina van mijn website.